Ruimtes beheren

☑️Locatie eigenaren

Om je Ruimte te beheren, volg deze stappen.

1. Ga naar Ruimtes.

2. Klik op ‘Nieuwe Ruimte toevoegen’.

3. Geef een naam voor je nieuwe Ruimte.

4. Specificeer het aantal tafels.

Opmerking: Als je een ruimte aanmaakt met de functie ‘Directe verkoopruimte’, hoef je het aantal tafels niet op te geven. Bij het aanvinken van het selectievakje zullen de velden ‘Aantal tafels’ en ‘Beginnen vanaf’ verdwijnen.

5. Klik op ‘Doorgaan’.

6. Klik vervolgens op de zojuist verschenen ruimte.

7. Dit is de sectie ‘Tafel editor’. Binnen deze sectie kun je:

• Nieuwe tafels toevoegen of bestaande herschikken.

Tip: Je kunt de rasterfunctie gebruiken om tafels te verplaatsen. Klik hiervoor op de knop zoals hieronder getoond.

• Tafelattributen kiezen: vorm, hoogte, breedte en rotatiehoek;

• Tafels dupliceren. Na het starten van dit proces, moet je de voltooide kopieën slepen vanaf de oorspronkelijke tafel.

• Visuele elementen instellen: verander de achtergrondkleur of voeg elementen toe zoals planten en muren.

• Hernoem de visuele elementen zoals muren of bars zoals je wilt.

In de Tafel-editor kun je direct verschillende elementen toevoegen aan je plattegrond, zoals tafels, planten en muren, en deze indien nodig verplaatsen of verwijderen.

1. Klik op ‘Opslaan’.

Tip: In de linkerbovenhoek van de pagina kun je schakelen tussen verschillende ruimtes.

Ook kun je de 'ongedaan maken' functie gebruiken om eerdere wijzigingen ongedaan te maken. Klik hiervoor op het overeenkomstige pictogram.