Introductie Back Office

Wat is de Back Office?

De Back Office is een service ontworpen om je bedrijf te beheren. Hier kun je instellingen configureren die van invloed zijn op de POS-app en waardevolle gegevens bekijken met betrekking tot de bedrijfsactiviteiten.

Functies in de Back Office

Binnen de Back Office kun je:

• Artikelen wijzigen en nieuwe toevoegen aan het productassortiment volgens de hiërarchie ervan

• Apparatuur instellen

• Menu’s maken

• Kortingen instellen

• POS-gebruikers (kelners) toevoegen en hun toegangsniveaus specificeren

• Diverse apparaten koppelen aan je locatie

• En nog veel meer…

Ruimtes in de Back Office

Een van de functies in de Back Office is de mogelijkheid om Ruimtes te creëren en aan te passen. Deze Ruimtes bieden een visuele representatie van je tafelgebieden.

Voor meer details over het aanpassen van Ruimtes: raadpleeg deze pagina.

Paginafuncties

Aanpassen en verwijderen

Elke pagina in de Back Office biedt eenvoudige bewerkingsmogelijkheden. Houd de muisaanwijzer over een rij om de pictogrammen ‘bewerken’ en ‘verwijderen’ te activeren.

Je kunt ook een item dupliceren met behulp van het aangewezen pictogram dat beschikbaar is op elke pagina. Door op dit pictogram te klikken, wordt het specifieke item samen met al zijn instellingen gedupliceerd.

Mijn profiel

Jouw profiel, met details over abonnementen, locations, en de 'Hulp nodig?' pagina met contacten van je reseller of unTill Air vertegenwoordiger, is slechts een klik verwijderd. Tik op het profielpictogram rechtsboven.

Een item bewerken

Om artikelen of een ander item binnen de Back Office te bewerken, kun je dubbelklikken op de regel van het item dat je wilt wijzigen en vervolgens alle benodigde wijzigingen aanbrengen.

Zoekfunctionaliteit

Bij het selecteren van een specifiek artikel, of het nu voor een Combi-deal, Menu of een ander doel is, kun je het gemakkelijk vinden met behulp van de zoekfunctionaliteit.

Vanaf elke pagina binnen de Back Office kun je entiteiten zoeken die zijn aangemaakt in je locatie. Hiervoor moet je klikken op het pictogram met een vergrootglas in de rechterbovenhoek van de pagina.

Opmerking: Deze zoekfunctionaliteit is beperkt tot entiteiten die je hebt gecreëerd, zoals Artikelen en Departementen, en strekt zich niet uit tot het vinden van secties binnen de Back Office of vergelijkbare items.

Rapporten in de Back Office

In de Back Office heb je toegang tot gedetailleerde rapporten die informatie over je bedrijfsactiviteiten verstrekken. Het helpt om je bedrijf efficiënter te runnen en een hoogwaardige boekhouding te behouden.

Een item verwijderen

Als je een item verwijdert, of dat nou een Gang, Menu of iets anders binnen unTill Air is, dat is gekoppeld aan andere items, blijven de verbindingen en toewijzingen tussen deze items ongewijzigd.

Dit impliceert dat het Artikel verbonden blijft met de toegewezen Gang, ook als je de Gang verwijdert. Om dit Artikel opnieuw toe te wijzen aan een andere Gang, moet je het bewerken en een bestaande Gang selecteren.

Ook als je een Departement verwijdert waaraan een Menu is toegewezen, zal het Menu niet langer beschikbaar zijn in de POS via dit Departement. Als je het Menu opnieuw toewijst aan een ander Departement in de Back Office, wordt het weer zichtbaar in de POS.