Kortingen en Perioden

POS-gebruiker

Bij het configureren van Kortingen kunt u hun duur definiëren door een Periode in te stellen. Na het bereiken van de vervaldatum en -tijd wordt de Korting automatisch gedeactiveerd. Hiervoor moet u eerst een Periode instellen en vervolgens de Korting eraan toewijzen.

Een periode instellen

Om een specifieke Periode in te stellen, volg deze stappen:

1. Ga naar Algemeen > Perioden.

2. Klik op 'Nieuwe periode toevoegen'.

3. Geef een naam voor Algemeen.

4. Klik op 'Nieuwe periode toevoegen'.

5. Geef een naam voor uw nieuwe Periode.

6. Specificeer het 'Type periodes'.

Type periodeBeschrijving

Wekelijkse waarden

Stel de specifieke dag en uren in voor de korting. Dit schema herhaalt zich wekelijks.

Eenmalige gebruikswaarden

Bepaal een enkele periode voor uw korting.

Jaarlijkse waarden

Stel een tijdsbestek in voor de korting dat jaarlijks wordt herhaald.

Dagelijkse waarden

De korting is dagelijks geldig. Bepaal de actieve uren.

7.Op basis van de geselecteerde 'Type periodes', specificeer de tijdsbeperkingen.

8. Klik op 'Doorgaan'.

9. Klik op 'Opslaan'.

Pas Periode toe op Korting

Om een Periode toe te passen op een Korting, volg deze stappen:

1. Ga naar Algemeen > Kortingen.

2. Klik op 'Nieuwe korting toevoegen'.

3. Voer de benodigde informatie in en let op de 'Uitgesloten periode'.

4. Klik op de 'Uitgesloten periode'.

5. Selecteer de zojuist aangemaakte Periode.

Pas een korting toe in de POS

Om een korting met een periode toe te passen in de POS, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op uw scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op de 'Kortingen' knop.

Als de periode die je hebt ingesteld momenteel actief is, zal de tijdspecifieke Korting zichtbaar zijn in de POS Kortingen sectie.

4. Selecteer de Korting met Periode en voltooi de bestelling.

Als gevolg van het toepassen van de Kortingen, zal je een verlaging van het totale bestelbedrag opmerken.