Kortingen gebruiken

POS-gebruiker

Vooraf geconfigureerde kortingen

Leer hoe je Kortingen in de POS kunt gebruiken die vooraf zijn geconfigureerd in de Back Office, inclusief Kortingen op het 'Hele rekening' en 'Geselecteerde items'.

Korting op alle items

Om de korting op 'Alle items' in de POS te gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app op uw scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op de knop 'Kortingen'.

Het pictogram voor Kortingen in de POS ziet er zo uit:

1. Tik op de Kortingsselector en kies het type 'Hele rekening', selecteer vervolgens de gewenste Korting.

2. Indien nodig, geef de reden op voor het toepassen van deze Korting.

Voor meer informatie over het configureren en gebruiken van de redenen, raadpleeg deze pagina.

Om deze Korting te verwijderen, tik op de knop 'Korting annuleren'.

Om alle toegepaste Kortingen te verwijderen, tik op de knop 'Alle kortingen annuleren'.

Korting op geselecteerde items

Om de korting op 'Geselecteerde items' in de POS te gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app op uw scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op het specifieke item.

4. Tik op Kortingen.

5. Tik op de Kortingsselector en kies het Kortingstype 'Per artikel', selecteer vervolgens de gewenste Korting.

6. Indien nodig, geef de reden op voor het toepassen van deze Korting.

Om deze Korting te verwijderen, tik op de knop 'Korting annuleren'.

Om alle toegepaste Kortingen te verwijderen, tik op de knop 'Alle kortingen annuleren'.

Korting op totaal

Om de 'Korting op totaal' toe te passen in de POS, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app op uw scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op een willekeurig item in de bestelling.

4. Tik op 'Korting op totaal'.

5. Voer de Kortingswaarde in en bevestig deze.

6. Indien nodig, selecteer de kortingsreden.

7. U kunt de toegepaste Korting op totaal zien voor deze bestelling.

Om de Korting op totaal te verwijderen, tikt u op de knop 'Korting op totaal ongedaan maken'.

Opmerking: Als u een percentage- of bedragenkorting toepast of een ongedaanmaking doet, wordt elke eerder toegepaste Korting op totaal van deze bestelling automatisch verwijderd. In dergelijke gevallen moet u de Korting op totaal opnieuw toepassen.