Betaalterminals instellen

☑️Locatie eigenaren

Opmerking: Je kunt de betalingsterminals instellen en beginnen met het accepteren van cashless betalingen alleen als je toegang hebt tot unTill Payments. Deze toegang kan niet worden verleend tijdens een proefperiode; je moet eerst overstappen naar een regulier abonnement.

Volg deze stappen om de betalingsterminals in te stellen:

1. Voeg een kaartbetaling methode toe in de Back Office.

2. Ga naar het betalingsportal en vraag betalingsmethoden aan.

3. Stuur een verzoek voor de terminals naar de unTill-vertegenwoordiger of jouw reseller, afhankelijk van het type abonnement dat je hebt.

• Ga naar 'Help'

• Gebruik de contactgegevens van de reseller om contact met hen op te nemen.

• Bel hen of stuur een e-mail met een verzoek voor terminals.

Als je terminals hebt gekoppeld, kun je ze toevoegen in de Back Office.

4. Voeg een terminal toe met een POIID zoals aangegeven in de 'Terminals'-sectie van het Betalingsportal.

5. Navigeer naar Apparatuur > Schermen.

6. Pas het al toegevoegde scherm aan.

7. Klik op 'Betalings-terminals toewijzen'

8. Selecteer de terminal die je zojuist hebt toegevoegd.

Opmerking: Let op de taalinstellingen van de terminals; ze moeten overeenkomen met de taalvereisten voor tickets.

En nu kun je de terminals gebruiken op jouw locatie.