Apparatuur

☑️Locatie eigenaren

In de Apparatuur sectie van de Back Office kun je printers, schermen en terminals instellen.

De printers kunnen twee soorten zijn: bereidingsprinters en bonprinters.

Bereidingsprinters geven de bestelbonnen uit die bedoeld zijn om het keukenpersoneel te informeren over de Artikelen die zijn besteld. De bonprinter geeft de bonnen uit die aan de klant worden gegeven na het afrekenen van de rekening.

Bij het toevoegen van een nieuwe printer moet je het type van de printer definiëren door het doel ervan te specificeren.

Voor meer informatie over hoe je een printer toevoegt en instelt, raadpleeg deze pagina.

Nadat je een printer hebt toegevoegd, kun je een scherm aan je locatie koppelen en de POS op dit apparaat uitvoeren. Je kunt je scherm op twee manieren koppelen:

• Gebruikmakend van de QR-code (toegang tot de camera vereist)

• Gebruikmakend van de verstrekte link (geen camera vereist)

Voor details over hoe je je scherm aan de locatie kunt koppelen, raadpleeg deze pagina.

Tip: Als je het limiet van de schermen in gebruik hebt bereikt volgens het huidige abonnement en meer schermen wilt toevoegen, kun je je abonnement wijzigen. Voor details, raadpleeg deze pagina.

In de Apparatuur sectie van de Back Office kun je de terminals toevoegen en hun POIID invoeren om cashless betaalmethoden te accepteren die zijn gemaakt in de Betaalmethodes sectie.

Voor meer informatie over hoe je betaalterminals kunt maken, raadpleeg deze pagina.

Opmerking: Om in staat te zijn de terminals aan de locatie toe te voegen, moet je een geregistreerde gebruiker van unTill Payments zijn. Voor meer informatie over de unTill Payments-functie, raadpleeg deze pagina.