Perioden beheren

☑️Locatie eigenaren

Om een nieuwe Periode aan te maken, volg deze stappen:

1. Navigeer naar Algemeen > Perioden.

2. Klik op 'Nieuwe periode toevoegen'.

Hier kun je enkele of meerdere periodes aanmaken.

3. Geef een naam voor je nieuwe Periode.

4. Klik op 'Nieuwe periode toevoegen' om de periode in te stellen.

5. Geef een naam voor je nieuwe periode waarde.

6. Selecteer het periode type.

Periode typeBeschrijving

Wekelijkse waarden

Stel een specifieke dag en uren in. Dit schema zal wekelijks herhaald worden.

Eenmalige waarden

Stel een enkele Periode in.

Jaarlijkse waarden

Stel een tijdsbestek in dat jaarlijks herhaald zal worden.

Dagelijkse waarden

De Periode zal dagelijks geldig zijn. Definieer de actieve uren.

7. Selecteer de startdatum en einddatum voor de Periode.

8. Klik op 'Doorgaan'.

Indien nodig kun je andere periode waarden aan deze Periode toevoegen.

9. Klik op 'Opslaan'.

Nu kun je deze nieuw aangemaakte Periode gebruiken voor het instellen van de Kortingen en de Happy Hour functie.

Voor meer informatie over het aanmaken van de Korting met Periode, raadpleeg deze pagina.

Voor meer informatie over de Happy Hour functie, raadpleeg deze pagina.