POS-gebruikers beheren

☑️Locatie eigenaren

Sinds de lancering heeft u al minstens één POS-gebruiker (kelner); laten we nu eens kijken hoe u andere POS-gebruikers kunt toevoegen.

Om een nieuwe POS-gebruiker toe te voegen, volg deze stappen:

1. Navigeer naar POS-gebruikers.

2. Klik op 'Nieuwe gebruiker toevoegen'.

3. Voer de weergavenaam in.

Het veld 'Weergave' veronderstelt dat de aangegeven informatie zal worden gepresenteerd in de POS en op de bonnen en rapporten.

4. Voer de voornaam en achternaam in.

5. Selecteer de taal voor de gebruiker.

Opmerking: De taal van de POS-gebruiker heeft invloed op de weergave van de POS in de unTill Air app. De POS-gebruiker ziet de interface in de taal die u eerder hebt ingesteld in de Back Office. De taal van de POS-gebruiker heeft geen invloed op de taal van de bon die kan worden ingesteld in de Locatie-instellingen.

6. Let op de verschillende opties:

• Toestaan annulering

• Toestaan doorverwijzen

• Toestaan overdragen

• Toestaan heropenen bestelling

• Toestaan kassalade openen

U kunt de POS-gebruiker toestaan om annuleringen, tafeloverdrachten, doorverwijzingen, heropenen van de bestelling en het openen van de kassalade uit te voeren of hen niet toestaan dit te doen.

Als u de POS-gebruikers wilt toestaan deze acties uit te voeren, vinkt u de selectievakjes aan.

Opmerking: Als POS-gebruikers geen toestemming hebben om te annuleren en tafels over te dragen, maar wel worden geconfronteerd met een situatie die dergelijke acties vereist, moeten zij hulp vragen aan de Locatie-eigenaar of andere POS-gebruikers die dit wel kunnen.

7. Voer de gebruikerscode in voor deze specifieke POS-gebruiker om hen toegang te verlenen tot het POS-systeem.

Voor meer informatie over de gebruikerscode, raadpleeg deze pagina.

8. Andere informatie die zich in de sectie 'Aanvullend' bevindt, is niet verplicht om in te vullen. Daar kunt u de contactgegevens en andere persoonlijke gegevens van de POS-gebruiker aangeven.