Toegang tot POS

POS-gebruiker

Bij het toevoegen van een nieuwe POS-gebruiker stelt de Locatie-eigenaar de referenties voor hen in. POS-gebruikersreferenties zijn uniek en worden slechts aan één gebruiker toegewezen, zodat dit elke POS-gebruiker identificeert en hen toegang verleent tot de unTill Air app waar de POS-handelingen kunnen worden verwerkt.

Om toegang te verlenen aan de POS-gebruikers en vervolgens naar de POS te gaan, volg deze stappen:

1. Als Locatie-eigenaar, voegt u een POS-gebruiker toe en voorziet u hen van de gebruikerscode.

2. Als POS-gebruiker, opent de unTill Air app.

Opmerking: Op dit moment moet het scherm al aan de locatie zijn gekoppeld. Voor informatie over hoe u een scherm aan de locatie koppelt, raadpleeg deze pagina.

3. In het aanmeldingsvenster voert u de u verstrekte gebruikerscode in.

4. Klik op 'Bevestigen'

Nu u bent ingelogd, kunt u de weergavenaam zien op de navigatiebalk en tijdens het plaatsen van bestellingen.

Bovendien zal de naam van de POS-gebruiker verschijnen op de tafel waar de bestelling is gemaakt door deze POS-gebruiker, evenals op de Z-X-rapporten die zijn verzonden door deze specifieke kelner.