Registratie

☑️Locatie eigenaren

Als je interesse hebt in unTill Air, kun je je registreren en het 14 dagen gratis proefperiode krijgen. Het is niet nodig om je kaartgegevens in te voeren of een abonnementsmodel te kiezen, en het aanmeldingsproces neemt slechts een paar minuten of zelfs minder in beslag.

Gebruik gewoon de link die je reseller je heeft gegeven en meld je aan door de benodigde informatie in te vullen, zoals je e-mailadres, naam, etc.

Aanmelden

Zodra de link naar air.untill.com die de reseller je heeft gestuurd is geopend, kun je je registreren in het systeem. Nadat dit is gelukt, heb je een account in unTill Air. Zodra de pagina is geopend, zie je het volgende formulier dat moet worden ingevuld:

Alle velden hier zijn verplicht om in te vullen, inclusief:

• Voornaam

• Achternaam

• Telefoonnummer

• Land (voorgedefinieerd als je de link van de reseller volgt)

• E-mailadres

• Wachtwoord

Opmerking: Als je de link hebt gevolgd die je reseller je heeft gestuurd, dan is het land vooraf gedefinieerd door het land van de reseller en kun je dit niet wijzigen.

Klik na het invullen van alle informatie op dit formulier op de knop 'Account aanmaken' en ga door naar de volgende stap - e-mailverificatie.

Verificatie van e-mail

Zodra het e-mailadres is gegeven, is het tijd om het te verifiëren. Geen zorgen, je hebt hier geen last van. Open je inbox voor het e-mailadres dat je hebt gegeven, ontvang de e-mail met de verificatiecode, kopieer deze code met behulp van je computermuis en plak deze in het veld op de pagina die verschijnt.

Als de e-mailverificatiecode niet is aangekomen in je inbox, denk dan aan de volgende redenen waarom dit kan zijn gebeurd:

1. Je verificatiecode kan in de spamfolder terecht zijn gekomen.

2. Mogelijk hebt je je e-mailadres verkeerd ingevoerd. Controleer of je e-mailadres correct is.

3. Het kan een eenmalig probleem zijn. Stuur een verificatiecode opnieuw via een relevante knop.

Bedrijfsinformatie

De volgende pagina, waar je wat bedrijfsinformatie moet invullen, bestaat uit twee velden:

• Naam van je bedrijf

• Type bedrijf (locatie) van je bedrijf

Voer in het veld 'Bedrijfsnaam' de naam in die je aan je locatie wilt geven. Deze naam wordt weergegeven in de Back Office, POS en op de abonnementsfacturen.

Vervolgens moet je kiezen tussen het locatietype Eten & drinken of Retail. Dit definieert de locatieconfiguratie die je krijgt voor je vestiging.

Als je bijvoorbeeld met tafels werkt en een tafelplan wilt hebben, dan moet je Eten & drinken selecteren omdat deze modus bedoeld is voor restaurants, cafés en andere horecabedrijven met een tafelplattegrond. Dus als je de unTill Air locatie voor een restaurant maakt, kun je beter Eten & drinken kiezen.

Tip: In de modus Eten & drinken kun je het werk in de modus Tafelplattegrond en de modus Directe verkoop combineren door meerdere schermen te gebruiken. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie.

Als je een locatie hebt die alleen werkt in de directe verkoop, zoals een beautysalon, een kioskwinkel, een foodtruck of je bent een lokale marktverkoper, selecteer dan eerder de modus Retail.

Tip: Je kunt later altijd van gedachten veranderen en een ander type locatie (bedrijf) selecteren in de locatie-instellingen. Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over hoe je dit kunt doen.

Zodra de bedrijfsinformatie is ingevuld en je op de knop 'Doorgaan' hebt geklikt, wordt je locatie aangemaakt. Er zijn geen verdere stappen nodig om je unTill Air locatie aan te maken en 14 dagen gratis uit te proberen.

Gefeliciteerd! Je unTill Air account en locatie zijn met succes aangemaakt. Voel je nu vrij om je locatie in te stellen zoals jij dat wilt. Raadpleeg voor een snelle installatie onze Quick Starts en neem een kijkje in het gedeelte 'functies' van deze handleiding om sneller vertrouwd te raken met het systeem.

Wat nu nadat de proefperiode is afgelopen?

Je hebt unTill Air geprobeerd en genoten van onze functies? Prima! Als je klaar bent om door te gaan met het betaalde unTill Air abonnement nadat je proefperiode is afgelopen, vragen we je om het bijbehorende formulier in de Back Office in te vullen en ons je betalingsgegevens te geven. Daarna wordt het abonnement geactiveerd.

Volg deze stappen om je abonnement te activeren:

1. Ga naar de pagina 'Abonnement activeren' via de link uit de e-mailnotificatie over de proefperiode die we sturen of via de link in de gele aftelnotificatie in de bovenbalk of door naar 'Mijn profiel' > 'Locaties en abonnementen' te navigeren.

2. Deze pagina verschijnt:

Hier moet je de volgende informatie opgeven:

• Stad

• Postcode

• Straat

• Straatnummer

• Aanvullende adresgegevens (optioneel)

• BTW-nummer

• Kamer van koophandel (optioneel)

Opmerking: Als je bedrijf geen btw-nummer heeft, moet je het vakje 'Bedrijf zonder btw-nummer' aanvinken.

1. Klik op 'Doorgaan'.

2. De pagina met opties voor abonnementen en prijzen verschijnt:

Hier moet je een abonnement kiezen, ofwel maandelijks ofwel jaarlijks (korting krijgen).

Als je je inschrijft, kun je het aantal devices selecteren dat je nodig hebt en zien hoeveel het zou kosten. Klik op de + en - icoontjes om het aantal schermen te beheren en klik dan op 'plan selecteren' om verder te gaan met een van de unTill Air abonnementen.

1. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waarin je je betalingsgegevens moet invullen om het abonnement te betalen. Je kunt op verschillende manieren betalen:

• Met kaart

• Met SEPA-betalingen

• iDEAL

• Bancontact

• Met een voucher (coupon)

Selecteer de gewenste optie en rond de aankoop van je abonnement af. Nadat de betaling is verwerkt, verandert de status van je abonnement in 'Actief' en kun je gebruik blijven maken van de functies van unTill Air.